Ainutlaatuinen suunnittelu

Suomalaiset huippusuunnittelijat yhdistivät Muumin ainutlaatuisen brändin uusimpaan katumuotiin. Värimaailma on aina tyylikäs mustavalkoinen ja jokaisessa laukussa on kultainen teksti. Osassa laukuista on black on black - painatus, jossa kirkas musta printti erottuu tyylikkäästi mattamustasta pohjasta. Haalistumaton kokoväriprintti kattaa koko kankaan.

Olkalaukkuun sekä 15 litran drybagiin mahtuu helposti 13-tuumainen kannettava tietokone. Molemmissa malleissa on myös sisätasku pienemmille tavaroille.

Drybagit ovat muodoltaan pyöreän sijaan uniikisti ovaaleja, joten niitä on miellyttävämpi kantaa.

Laadukkaat aidot muumilaukut valmistaa Caamoz
Vedenpitävät Muumilaukut
Korkealuokkainen laatu

Laadustamme vastaa joukko ammattilaisia. Meillä on kymmenien vuosien kokemus purjehduksesta, sukeltamisesta, vuorikiipeilystä ja retkeilystä.

Laukkujen materiaali on myrkkyvapaa matta PVC-Tarpaulin. Olkalaukuissa käytämme 1000 denierin vahvuutta, jotta laukun tyylikäs muoto säilyy. Drybageissa vahvuus on 700 denieriä, tarpeeksi vahva päivittäiseen käyttöön mutta rullattava sulkumekanismi toimii silti vaivattomasti.

Lämpöstanssauksella saadaan saumoista siistit, tiiviit ja kestävät. Olkalaukun vetoketju on vedenpitävä ja kaikki lenkit, pikalukot ja kiristinosat kestävää POM-muovia. Kantohihnojen materiaalina on kestävä nylon.

Vaikka käyttämämme materiaalit ovatkin vedenpitäviä tuotteitamme ei tarkoitettu upotettavaksi veden alle.

Tuotteet toimitetaan tyylikkäässä ja kestävässä Muumi-pahvilaatikossa, joten ne sopivat erinomaisesti myös lahjaksi.

Muumilaukkujen laatu ja design